Levering af juletræer til Østerbro

Vi er de førende leverandører af juletræer på Østerbro. Vi sørger altid for at du får en hurtig, og sikker levering af dit juletræ til Østerbro. Når du køber dit træ online hos Jule3et.dk, så får du selvfølgelig gratis levering på din ordre, men ikke nok med det, så hjælper vi dig også med at opsætte dit juletræ – GRATIS. Du behøver i princippet ikke at gøre andet end den sjove del af det hele med et juletræ, nemlig at pynte det, placere gaver under det og danse omkring det.

Hvor kan jeg købe et juletræ på Østerbro?

Nogle gange kan det være svært at finde et sted at købe et juletræ på Østerbro og især til en god pris. Derfor anbefaler vi at få leveret et juletræ fra vores webshop her på Jule3et.dk. Du får dit juletræ til en billig pris, selvom at dit træ er af den højeste kvalitet.

Hvilket juletræ bør jeg købe når jeg bor på Østerbro? 

Det vil altid variere fra person til person, hvilket juletræ, der er det ideelle, men vi har nogle gode guidelines som du kan følge til at finde det perfekte juletræ.

  • Bor du i en lejlighed? – Så bør du overveje træets højde og bredde. Det kan nemlig være afgørende for om træet passer ind i din lejlighed. Start ud med at måle, hvor højt der er fra gulv til loft. Herefter har du en idé om, hvad den maksimale højde for dit juletræ må være. Husk på at der også skal en julestjerne på toppen, og en juletræsfod under træet, så tæl det med i din beregning. Derudover bør du vurdere, hvor bredt du kan tillade at dit juletræ er. Til bredden er det vigtigt at tænke over at man skal kunne danse rundt om juletræet. Her kan du med fordel flytte lidt rundt i lejligheden når selveste juleaften rammer. Så kan du bedre tillade dig selv et lidt brede juletræ med mere fylde på.
  • Bor du i villa eller hus? – Med villa eller hus kommer der typisk også mere plads. Det betyder at du formentlig har mere plads til et større juletræ. Her kan man overveje, hvilket rum som man ønsker at have juletræet stående i. Det typiske for mange er selvfølgelig stuen, hvor hyggen typisk er i forvejen. Det er dog ikke altid det bedste valg, fordi nogle villaer eller huse har en entré, som er perfekt til større juletræer, fordi der måske er højere til loftet, eller færre møbler så træet har lov til at være bredere.

Vores udvalg af træer

På Jule3et.dk leverer vi den højeste kvalitet af nordmannsgran juletræer. Vi har nøje udvalgt vores juletræer. 

Nordmannsgran, er det mest populære juletræ i Danmark. Det er så populært at mere end 80% af danskerne faktisk vælger et nordmannsgran, hvert år til jul. Træets popularitet skyldes bl.a. dens længere holdbarhed. Nordmannsgran taber nemlig ikke så hurtigt sine flotte lange og grønne nåle, hvilket betyder at man har længere tid med sit flotte juletræ inden at det taber sin skønhed. Derudover kan man heller ikke komme udenom at nordmannsgran har en smuk grøn farve.

Kontakt os og få dit træ leveret

Bestil dit juletræ online på vores webshop, så sørger vi for at du får dit juletræ til juleaften leveret præcis som du ønsker det. Husk at vi har gratis levering og opsætning af juletræer, samt tilbehør til træet til Østerbro.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon: 31 61 81 51 eller sende os en mail på kontakt@jule3et.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig.