Handelsbetingelser & privatlivspolitik

Betaling
Jule3et.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er leveret og du er tilfreds.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Jule3et.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer, og at betalingen er sikker.

Vi bruger Shopify Payments og QuickPay som betalingsgateway og Nets til indløsning.

Levering
Jule3et.dk leverer på daglig basis. Ved køb vælger du leveringsdato og tidsrum. Ønsker du at ændre den angivne dato/ tid eller har du et særligt ønske kan du skrive til kontakt@jule3et.dk 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Hver opmærksom på at din reklamationsret ikke gælder for juletræer, pyntegrønt og adventskranse, da disse er naturprodukter. Reklamationsretten dækker selvfølgelig stadig juletræsfødder, pynt, lyskæder, etc.

Ved reklamation dækker jule3et.dk returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til kontakt@jule3et.dk 

NuDetJul Aps

Frederiksberg Allé 94
1820, Frederiksberg
ATT. Konrad Floryan

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop, med undtagelse af vores juletræer, pyntegrønt, og andre naturprodukter.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@jule3et.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Personoplysninger
Jule3et.dk behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre.

Afbestilling

Hvis du ønsker at afbestille en vare bedes du sende en mail til kontakt@jule3et.dk senest 24 timer inden planlagt leveringstidspunkt.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@jule3et.dk