Levering af Juletræer i København & Storkøbenhavn

Skal du være klar til jul? Så køb dit juletræ til København- og Storkøbenhavnsområdet online her på Jule3et.dk og få det leveret lige til døren. Vi har billige juletræer i København uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi giver dig gratis levering lige meget om du skal have leveret et stort eller et lille juletræ.

Til julen er det vigtigt at få styr på juletræet som noget af det første. For de fleste er juletræet virkelig et af de bærende elementer til ægte julestemning. Årets juletræ er altid noget som de fleste ser frem til at pynte op eller bare at få lov til at se.

Der er selvfølgelig adskillige overvejelser som man bør tænke over inden at man køber sit juletræ:

  • Hvilken juletræs sort skal det være?
  • Hvor højt skal træet være?
  • Hvor bredt skal juletræet være?
  • Skal det være et økologisk juletræ?
  • Ønsker man et juletræ i potte så man kan genplante det?
  • Hvilken type juletræsfod ønsker du?
  • Skal juletræet leveres?

Du kan sikkert komme i tanke om flere emner, der mangler på denne liste, men under alle omstændigheder har du her en række punkter som du kan gennemgå inden at du køber dit juletræ.

Jule3et.dk er de førende leverandører af juletræer i København og Storkøbenhavn, hvilket også betyder at vi er eksperter i juletræer. Derfor vil vi give nogle tips og tricks til nogle af de ovenstående overvejelser, så det er nemmere for dig at beslutte dig når du skal købe og have leveret dit juletræ

Hvilken juletræs sort bør jeg vælge?

På Jule3et udbyder og anbefaler vi nordmannsgran juletræer. Hvorfor tænker du måske? Det vil vi kigge nærmere på.

Lad os kigge på vores kære nordmannsgran. Dette er klart en af danskernes favoritter i forhold til juletræer. Hvert år er der over 80% i Danmark, som vælger denne træsort til deres juletræ. Nordmannsgran er populært fordi den har en flot grøn farve med lange nåle og så er træet utroligt nemt at holde i længere tid. Ønsker du at vide mere om nordmannsgran juletræet? Så kan du læse videre her.

Hvor højt og bredt skal dit juletræ være?

Det er altid det store spørgsmål. Først og fremmest er det værd at tænke over om juletræet skal være placeret indendørs eller om det er til udendørs brug, som f.eks. på gårdspladsen eller lignende.

Hvor stort det rum er som du skal have dit juletræ i, kan vi desværre ikke vide, men for de fleste vil vi anbefale at måle højden fra gulvet til loftet. På den måde ved du, hvor højt dit træ maksimalt må være til din stue, indgang eller lignende. Et godt tip er dog at huske på at du formentlig også skal have en julestjerne på toppen af træet. Det skal selvfølgelig tages med i betragtningen når du måler op til dit juletræ. Et godt tip til, hvis du allerede har købt dit juletræ, men du glemte at overveje julestjernen – så kan du skære lidt af toppen af på dit træ, så det passer med stjernens højde.

Når du overvejer bredden på dit juletræ er det ligeledes vigtigt at tænke over om den skal være placeret indendørs eller udendørs og hvilken type rum det skal placeres i, hvis det er indendørs. Hvis i har en stor entré, hvor jeres træ kan stå i, så kan i formentlig også tillade jer med et bredere træ, hvor fyldet på træet virkelig kan få lov til at spille ind. Derimod hvis i har en mindre stue, så er det vigtigt at overveje, hvordan træet kan stå i forhold til jeres møbler så i stadig kan danse omkring juletræet. Måske ville det være fordelagtigt at flytte lidt rundt i forbindelse med juleaften så i har mere plads i stuen?

Hvis træet er til udendørs brug, så er der typisk lidt mere frit spil til både højden og bredden på træet, men vi vil stadig anbefale at tænke over, hvor meget træet må fylde.

Er du klar til at bestille og få leveret dit juletræ i København eller Storkøbenhavn? Så læs med nedenfor.

Få dit juletræ leveret i København & Storkøbenhavn

Køb dit juletræ online her på Jule3et.dk til en billig pris – vi sørger for at du får leveret dit juletræ i København eller Storkøbenhavn. Hvad end om du skal have et stort eller et lille juletræ, så får du altid gratis levering og opsætning af dit juletræ, så længe du har købt dit træ hos os.

Vi tager med glæde imod særlige ønsker til dit prima-sorteret juletræ. Derudover har vi også tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at hvis uheldet skulle være ude, og du ikke er tilfreds med det juletræ som du har modtaget, jamen så leverer vi gerne et nyt juletræ eller giver dig pengene tilbage. Det er selvfølgelig også værd at nævne at vi tilbyder prisgaranti, og det betyder at du får en 10% billigere pris end andre steder med juletræer og diverse produkter hertil.

Du kan få leveret dit juletræ til et hvilket som helst postnummer mellem 0-3000 og 3200-3500.

Har du spørgsmål til et juletræ, en juletræsfod eller lignende? Eller har du spørgsmål til din ordre? Så kontakt Jule3et.dk i dag på telefon: 31 61 81 51  eller mail: kontakt@jule3et.dk.

Vi ser frem til at levere dit juletræ i København og Storkøbenhavn.