Levering af dit juletræ i Slagelse

Julen er hjerternes fest. Hvem vil ikke gerne bruge tiden sammen med dem man har kær i stedet for at stresse rundt. Vi hos jule3et.dk har gjort det nemt for dig, da vi kan levere juletræet direkte hjem til din hoveddør i Slagelse. Her kan du købe billige juletræer i en god kvalitet. Når du bestiller dit juletræ online på vores webshop, så sørger vi for at levere det til dit hjem i Slagelse. Derudover hjælper vi også gerne med at opsætte træet. Med et juletræ fra jule3et.dk kan du få leveret julestemning direkte hjem til din stue.

Selvom vi har billige priser, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Da du ikke kan se vores juletræer inden du køber det online, så sørger vi for at alle vores juletræer er prima-sorteret, hvilket for dig betyder, at vores juletræer er af topkvalitet. Når vi foretager kvalitetstjek af vores juletræer ser vi efter:

  • Juletræets form og symmetri: Her ser vi på hvorvidt træet har en fin symmetri og den velkendte kegleform. Symmetri er ofte det mange lægger vægt på ved køb af et juletræ. Vi gør derfor alt vi kan for at udvælge juletræer med den helt rette symmetri og form.
  • Grenenes tæthed: Her sker der en vurdering af hvor mange grenkranse træet har, om de passer i forhold til træets højde samt afstanden mellem grenkransene. Grenenes tæthed er med til at skabe en ensartethed hos juletræet.
  • Juletræets farve: Her undersøges træet om det er frisk og sundt samtidig med om det har en ensartet mørkegrøn farve. For hvem vil have et juletræ, der ikke har den flotte mørkegrønne farve.
  • Træstammen og dets topskud: Der analyseres om selve stammen er helt lige og om toppen sidder i midten af træet. Et skævt juletræ kan have en vis charme. Men vi bestræber os efter at finde lige juletræer med et fint skud på toppen.

Hvilke juletræssorter leverer jule3et

Vores udvalg af juletræer består nordmannsgran i forskellige størrelser. Vi udvælger nøje vores juletræer. 

Nordmannsgran: Dette er den mest populære juletræssort i Danmark. Over 80 % af danskerne køber hvert år et Nordmannsgran juletræ. Dette juletræ er kendt for sin smukke grønne farve og dens lange elegante nåle. Denne sort har også en længere holdbarhedstid end de andre juletræssorter samt de er nemmere at holde. Ønsker du et flot symmetrisk træ med bløde nåle, der ikke stikker, når det skal pyntes samtidig med at det står fint og stråler i længere tid. Så skal du helt vælge et Nordmannsgran juletræ.

 

Vi leverer dit juletræ direkte hjem til dig i Slagelse

Tag et kig rundt i vores webshop og find lige det juletræ, som passer til det formål du ønsker. Om du så skal bruge et juletræ, der skal stå inde i din stue i dit hus eller lejlighed eller om det skal stå og pynte så fint på din gårdsplads. Så har vi juletræer i forskellige størrelser, og står klar til at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning vedrørende juletræs køb.

Siden 2014 har vi leveret juletræer til bestemte postnumre på Sjælland herunder Slagelse. Vi vil derfor mene, at vi er eksperter inden for juletræer og kan være med til at gøre beslutningen om køb af dit juletræ nemmere for dig.

Køb dette års juletræ online til en billig pris hos jule3et.dk. Vi har endda gjort det nemt for dig, da vi leverer direkte hjem til dig i Slagelse. Når du bestiller juletræet er det muligt at vedlægge en kommentar. Her kan du skrive, hvis du har nogle specifikke ønsker, så prøver vi bedst muligt at imødekomme dine ønsker og udvælge det ideelle juletræ til dig.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af juletræer, julepynt eller juletræsfødder eller har du nogle ønsker, som vi skal vide i forbindelse med din ordre, så kan du altid tage kontakt til os på telefon: 31 61 81 51 eller på mail kontakt@jule3et.dk. Vi bestræber os på at besvare din forespørgsel hurtigst muligt.

Vi glæder os til at tage høre fra dig, så vi kan levere dit juletræ i Slagelse.