Levering af årets juletræ i Køge

Bliv klar til juleaften med et leveret juletræ fra Jule3et.dk. Her kan du købe billige juletræer i en fantastisk kvalitet. Når du bestiller dit juletræ online på vores webshop, så sørger vi for at levere det til dit hjem i Køge.

Vi hjælper også gerne med at opsætte dit juletræ. Selvom at vi har billige priser på vores juletræer så garanterer vi for at det er kvalitets juletræer.

Netop fordi man ikke kan se sit juletræ, når man køber det online. Så sørger vi for at alle vores juletræer er prima-sorteret, hvilket betyder at vores juletræer af topkvalitet. Når et juletræ prima-sorteres af os, så gennemgår vi følgende punkter omkring juletræet:

  • Juletræets form & symmetri: Her gennemgår vi hvorvidt træet er symmetrisk og kegleformet
  • Tætheden af træets grene: Her vurderes træets antal af grenkranse og om de passer til træets højde, samt afstanden mellem grenkransene da de skal være ensartet
  • Træets farve: Vi undersøger om træet er frisk og sundt og om det har en ensartet mørkegrøn farve
  • Træstammen og dets topskud: Der analyseres på om selve stammen er lige, og om toppen sidder i midten af træet

Hvilke juletræssorter leverer Jule3et til Køge?

Vores udvalg af juletræer består af nordmannsgran i forskellige størrelser. Der er en række ting, som vi anbefaler at du er opmærksom på når du skal købe dit juletræ.

Nordmannsgran

Dette er den mest populære juletræssort i Danmark. Over 80% af danskerne køber hvert år et nordmannsgran juletræ.

Fordele: Træet holder i længere tid. Nordmannsgran har flotte lange og grønne nåle. Derudover kan du med fordel tilkøbe en af vores fine juletræsfødder med vandbeholder så du kan vande dit træ. På den måde kan du forlænge dens friskhed.

Ulemper: Desværre har nordmannsgran træet ikke den samme karakteristiske juletræs duft som rødgran.

Rødgran

Denne sort af juletræer er den oprindelige type af juletræer i norden. Mange kender den fra H.C. Andersens eventyr “Grantræet”. Det er et træ med en historie bag sig.

Fordele: Det er et historisk træ for norden og skaber ægte julestemning på den måde. Derudover får du et træ med en flot tæthed og den karakteristiske duft af juletræ i hjemmet. Træet har flotte opadgående grenkranse. Du får et mere unikt træ, da det ikke er størstedelen af danskerne, som vælger denne træsort.

Ulemper: Rødgran er desværre kendt for at have en kort holdbarhed, hvilket betyder at træet relativt hurtigt taber sine nåle. Det anbefales derfor at man først får leveret og opsat sit rødgrans juletræ lige op til juleaften.

Interesseret i at vide mere om de mange juletræssorter, som findes? Læs med her.

Vi leverer dit juletræ til dit hjem i Køge

Tag på eventyr i vores webshop og find præcis det juletræ, der passer til dit formål. Hvad end om du skal have leveret et træ til haven eller om det er til stuen i huset, lejligheden eller gårdspladsen, så står vi klar til at hjælpe dig.

Køb dit juletræ online på Jule3et.dk til en billig pris og få det leveret til Køge. Når du bestiller dit træ online, så har du muligheden for at vedlægge en kommentar til din ordre. Her kan du fortælle, hvad formålet er med træet, så vi på den måde bedst muligt kan udvælge det ideelle træ til dig.

Vi hjælper dig også gerne med at finde det rette træ, julepynt og juletræsfod. Hvis du har brug for hjælp til et af vores produkter, har spørgsmål eller ønsker at vide mere om din ordre, så kan du altid kontakte os på mail: kontakt@jule3et.dk eller telefon: 31 61 81 51. Her bestræber vi os altid efter at besvare din forespørgsel hurtigst muligt.