Levering af juletræer Nordsjælland

Der er ikke mange måneder til, så banker julen på døren. Mange ønsker at være i god tid, så juleperioden bliver mindre stressende og man får mere tid sammen med dem man har kær. Du kan derfor være på forkant med dette års juletræ køb ved at købe det online her hos jule3et.dk.

Vi har et fint udvalg af Nordmannsgran og vores sortiment består af juletræer i næsten alle tænkelige størrelser. Der er alt fra små juletræer på 75 cm og helt op til 5 meter. Vi har derfor et juletræ efter alle former for behov og ønsker. Så tag endelig på eventyr på vores hjemmeside og bliv inspireret til dette års juletræ. Udover juletræer har vi også juletræsfødder, tilbehør og pynt.

Vi har billige juletræer i Nordsjælland, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten, så du kan trygt købe dette års juletræ hos jule3et.dk. Derudover tilbyder vi gratis levering lige meget hvor stort et juletræ, du har købt. Om det så er 1 meter højt eller 5 meter, så sørger vi for at få det leveret til Nordsjælland direkte til din hoveddør.

Tanker man kan have ved køb af et juletræ

Når det kommer til julen er der altid en masse ting at se til, om det så er gaveindkøb eller indkøb til den lækre julemad. Jule3et.dk vil derfor gerne være med til at fjerne lidt af den julestress, der kan opstå ved at tilbyde en nem løsning i forbindelse med juletræs købet. For de fleste betyder juletræet en del, da juletræet oftest sættes i forbindelse med hygge og traditioner. Det er derfor ikke altid lige nemt, at finde det juletræ, som passer ind efter dine ønsker og behov.

Der kan være adskillige overvejelser, som mange går igennem inden købet af deres juletræ. Det er tanker såsom:

  • Hvilken juletræs sort er det egentlig jeg ønsker?
  • Hvor højt skal træet være?
  • Hvor bredt må det være for at der er plads til det?
    Skal det være et økologisk juletræ?
  • Hvis det skal kunne genplantes, skal det være i en potte
  • Hvilken type af juletræsfod ønsker jeg til at fuldende pynten af mit juletræ?
  • Hvis jeg ikke selv kan få juletræet hjem, skal det kunne leveres

Siden 2014 har vi leveret juletræer på det meste af Sjælland herunder Nordsjælland. Vi vil dermed mene, at vi er eksperter inde for juletræer. Vi står derfor klar til at besvare dine spørgsmål og give nogle tips og tricks, der kan være med til, at du får mest muligt ud af dit juletræ.

Du er altid velkommen til at tage kontakt ellers kan du besøge os på vores stadeplads på Sankt Jakobs Plads på Østerbro. Der tager vi gerne imod dig med et smil. Dog er udvalget af juletræer på stadepladsen ikke helt det samme, som vores udvalg online på jule3et.dk. Så det foretrækkes, at du ringer i forvejen på telefon 31 61 81 51. For så skal vi nok finde den rette løsning for dig.

Hvor højt og bredt skal mit juletræ være?

Dette er et spørgsmål, som mange oftest står med, når de skal købe et juletræ. 

Det første man skal have styr på er dog, hvor juletræet skal stå henne. Skal det være indenfor i hjemmet eller skal det stå og pynte udenfor på f.eks. en gårdsplads eller lignende.

Det kan være svært for os at besvare dette spørgsmål, da vi jo ikke kender til det rum, som juletræet skal stå i. Men vi vil anbefale at måle højden fra gulvet og op til loftet. På denne måde kan du nemt få et overblik over, hvor højt dit juletræ højest må være. Et godt tip er, at du sørger for at der er plads nok i toppen til f.eks. en stjerne. Er juletræet måske alligevel lige blevet en tand for højt, så kan du altid lige skære lidt af toppen af på dit træ, så det passer med, at der nu er plads til stjernen.

Bredden på juletræet er væsentligt i forhold til hvilken type af rum det skal placeres i, hvis det selvfølgelig skal placeres indendørs. Har I dog pladsen til et stort juletræ, så kan I sagtens tillade jer, at have et bredere juletræ. Rummets opdeling og møbleringen skal dog altid tages med i betragtningen, når der købes et juletræ. For det ville være ærgerligt, hvis juletræet ikke får sin retmæssige plads.

Skal juletræet dog bruges til udendørs brug, er der oftest frit spil på både højde og bredde på træet. Men man skal selvfølgelig altid have overvejet, hvor meget man gerne vil have, at juletræet må fylde.

Få dit juletræ leveret til din dør i Nordsjælland

Du kan nemt købe dit juletræ online lige her hos jule3et.dk også endda til billig pris. Det eneste du skal foretage dig er at vælge det juletræ, som opfylder dine behov og ønsker. Så får vi leveret juletræet til Nordsjælland direkte til din hoveddør. Om dit juletræ så er 5 meter højt eller 75 cm højt, så leverer vi gratis dit juletræ til Nordsjælland.

Alle vores juletræer er prima-sortering, men skulle du mod forventning ikke være helt tilfreds med det juletræ du har modtaget, så kommer vi gerne og leverer et helt nyt juletræ til dig. Ønsker du pengene retur, så gør vi også dette.
Derudover tilbyder vi prisgaranti, hvilket for dig betyder, at du kan få dit drømme juletræ til en 10% billigere pris end den pris, du kan få hos andre forhandlere af juletræer. Så vi kan ikke se, hvorfor du ikke skulle købe dette års juletræ hos jule3et.dk.

Bor du ikke lige i Nordsjælland, så frygt ej. Vi tilbyder også levering til hvilket som helst postnummer mellem 0-3000 og 3200-3500. Så nemmere bliver det ikke, du skal bare købe det juletræ der lever op til dine forventninger, så skal vi nok sørge for, at det bliver leveret hjemme på din bopæl.

Har du spørgsmål til et juletræ, en juletræsfod eller lignende? Eller har du spørgsmål til din ordre? Så kontakt Jule3et.dk i dag på telefon: 31 61 81 51 eller mail: kontakt@jule3et.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan levere dit juletræ i Nordsjælland.