Sidste mulighed for bestilling er 21/12. Sidst mulige leveringsdato 22/12

Salget af juletræer er lukket for 2022. Velkommen tilbage i 2023.

Juletræ, Rødgran

299,00 kr.649,00 kr. Inkl. moms

Juletræ rødgran. Rødgran var tidligere det mest almindelige juletræ i Danmark. Rødgran dufter fantastisk, men er desværre også kendetegnet ved at drysse mere end andre juletræssorter.

Rødgran – også kaldet et “gammeldags juletræ”, da de fleste i dag vælger et nordmannsgran som fælder mindre. Et rødgran kan dog sagtens holde sig friskt en uges tid indendørs, og det er ikke sådan at det taber alle nålene.. På forsiden af bogen “Peters Jul”, er det eksempelvis et rødgran juletræ.

Køb Rødgran juletræ og få gratis levering i hele Danmark

Gratis levering af juletræ i postnummer 0-3000
Vi leverer dagligt og bestiller du inden kl. 17, kan du få leveret dagen efter. Vi leverer alle ugens dage frem til d. 22/12 og du vælger selv om du ønsker dit juletræ leveret klokken 09-16 eller kl 17-22. Vi leverer med egne chauffører, og vi hjælper gerne med at bære træet helt ind i stuen og sætte det på fod. Bemærk at vi også tilbyder afhentning af dit juletræ efter jul.

Gratis levering af juletræ i postnummer 3001-9999
Vi leverer dagligt, men vi bliver desværre nødt til at have din bestilling senest 3 dage i forvejen, for at kunne sikre rettidig levering. Vi leverer kun juletræer på op til 2 meter i postnummer 3001-9999.

Top kvalitet

Når du bestiller et rødgran juletræ på Jule3et.dk, er du garanteret et træ af højeste kvalitet. Træerne er prima-sortering og bliver nøje udvalgt. Træerne bliver blandt andet vurderet på deres facon, farve, tæthed og friskhed.

Form og symetri: Træet skal være symetrisk og kegleformet
Tæthed: Antallet af grenkranse skal passe til træets højde, og afstanden mellem grenkransene skal være ensartet.
Farve: Træet skal være frisk og sundt og have en ensartet mørkegrøn farve.

Du er desuden velkommen til at skrive i kommentarfeltet, hvis du har nogle særlige ønsker til hvordan dit juletræ skal se ud. Det kunne eksempelvis være: “skal bruges udendørs til lyskæde, og må derfor gerne være lidt tæt” eller “ikke for bredt, da det skal stå i en lille lejlighed”. Kort sagt, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at levere det juletræ du ønsker. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med det leverede juletræ, så husk at vi har tilfredshedsgaranti. Det vil sige at vi bytter eller returnere uden at spørge. Det skete én gang i sæsonen 2021.

Gratis og fleksibel levering

Vi leverer juletræer i alle postnumre fra 0 – 3OOO samt postnummer 32OO – 35OO. Leveringen af dit rødgran juletræ er gratis. Du vælger selv hvilken dato og i hvilket tidsrum, du ønsker levering. Vi leverer alle ugens dage frem til d. 22/12 og du vælger desuden selv, om du ønsker dit juletræ leveret klokken 09-16 eller kl 17-22. Hvis det ikke passer ind i din tidsplan, er du velkommen til at kontakte os for at indgå anden aftale. Bemærk at vi også tilbyder afhentning af dit juletræ efter jul.

Påmontering af juletræsfod

Tilkøber du en juletræsfod, sørger vi for at den er monteret og at træet står 100% lige.
Vi har både almindelige trækryds og juletræsfødder med “skål”, så du kan vande juletræet. Du kan se vores udvalg af juletræsfødder her: “juletræsfødder“.
Lige meget hvilken juletræsfod du vælger, er den nem at genbruge. Vores juletræsfødder fungerer nemlig lidt ligesom lego. Der stikker en konisk dorn op af juletræsfoden, og der er et tilsvarende konisk hul i juletræet. De skal simpelthen bare sættes sammen.

Pasning og holdbarhed

Et juletræ af typen rødgran kan holde sig friskt og pænt op til ca. 10 dage indendørs, hvis det passes rigtigt. For at du kan få størst mulig glæde af dit juletræ, har vi lavet en lille guide, der beskriver hvordan du holder dit juletræ friskt og undgår nåletab. Denne kan du læse ved at klikke her.