Om os

Jule3et.dk er en webshop drevet af NuDetJul ApS, ved Frederik Højgaard og Konrad Floryan. For 12 år siden lærte vi hinanden at kende, og der gik ikke længe inden vi fandt sammen omkring lysten til at lave et fælles iværksætterprojekt. Med Jule3et.dk er det lykkedes.

Vores rejse med juletræer startede allerede tilbage i 2014, da vi åbnede vores første stadeplads på Østerbro. Vi blev hurtigt populære blandt vores kunder, og af vores konkurrenter blev vi kendt som “de frække drenge i klassen”. Dem der tilbød lave priser og gratis levering på et ellers konservativt marked.

I 2015 startede vi Jule3online.dk, da vi ønskede at endnu flere danskere skulle have adgang til vores flotte juletræer. Ligesom på vores stadeplads blev det kendetegnene for Jule3online.dk, at vi tilbød markedets bedste priser og gratis levering. Siden 2015 har vi altid haft prisgaranti, tilfredshedgaranti og gratis levering!

I 2018 overtog vi Jule3et.dk. I 2019, har vi besluttet at slå de to hjemmeside sammen til én, og bruger derfor kun navnet Jule3et.dk. Ved at lægge de to sider sammen kan vi nu tilbyde nok Danmarks største sortiment.

Bestil i dag – og få leveret i morgen. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med lige det juletræ du har drømt om – leveret lige til døren!

 

...hos Jule3et er vi enige

Derfor giver vi rabat til alle der gerne vil hjælpe børn med at får en god jul. 

Klik på logoet og læs mere om hvordan du hjælper