Sidste mulighed for bestilling er 21/12. Sidst mulige leveringsdato 22/12

Køb dit juletræ online

Årets køb af juletræer starter her på Jule3et.dk. Vi har hvert år et stort juletræssalg, hvor du kan få en skarp pris på dit juletræ. Når du køber et af vores juletræer får du gratis levering, uanset hvor i Danmark du bor. 

Ved levering af dit juletræ sørger vi for alt det praktiske, så du kan skal fokusere på at pynte op og holde jul. Hvis du har bestilt fod er denne sat på med et klik. Det bliver ikke nemmere! 

For mange ligger der en stor tradition i det at købe et juletræ. Måske er det første gang at du vælger at købe dit juletræ online, og hertil garanterer vi dig at du ikke vil fortryde det. Du vil få et perfekt juletræ, der giver dig den julestemning du søger til din jul. Med et købt juletræ online, får du leveret dit juletræ lige til døren, så du kan fokusere din energi på de andre vigtige ting til din juleaften, f.eks. julegavekøb eller maden til juleaften.

Hvorfor købe sit juletræ online?

Det er især smart for de mange familier, der ikke ejer deres egen bil. Det kan være lidt af et besvær at transportere sit juletræ i bus, metro eller tog. For disse familier er det især fordelagtigt at drage nytte af vores online salg af juletræer, så i kan få jeres juletræ leveret uden besvær.

Det kan også være at i har en bil og egentlig selv kunne hente træet som i plejer, men overskuddet er der måske ikke lige. Det kan være at arbejdet presser, børnene skal passes eller at der simpelthen bare er for travlt op til jul til at overskuddet bare ikke er der. Her er vi også helt bestemt klar til, at hjælpe dig med at klare årets juletræ og krydse den af din tjekliste.

Du behøver skam heller ikke at være nogle af eksemplerne ovenover. Vi står klar til at hjælpe dig med dit juletræ når du har foretaget et køb på vores webshop.

En af de mange fordele ved at købe sit juletræ online er at du kan forvente en ekspert i sit felt. Vi har nemlig fuld forståelse for at når man køber online, så er man tilbøjelig til at være mere skeptisk og informationssøgende. Det betyder kun at vi skal være endnu dygtigere til det vi gør, og det er det vi altid bestræber os efter. Vi har sørget for at have en stor mængde information på vores hjemmeside, så du kan få svar på dine spørgsmål, men hvis du stadig føler at du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Så køb dit juletræ online og få leveret et af vores skønne prima-sorteret juletræer til dit hjem.

Hvilke juletræer har vi til salg?

Når du bestiller hos Jule3et.dk så får du selv muligheden for at bestemme størrelsen på dit juletræ. Vi har både Rødgran og Nordmannsgran juletræer i mange forskellige størrelser. Ved køb af vores juletræer, har du også muligheden for at købe et juletræ med potte. Vi sælger juletræer i potter for at hjælpe med at skabe mere bæredygtige løsninger til julen. Med et juletræ i potte kan du genplante dit juletræ i egen have, eller du kan få os til at hente det igen når i er færdige med juletræet, så passer vi på det for dig indtil næste år. På den måde kan du genbruge dit træ. Til dit juletræ har vi selvfølgelig også et stort udvalg af tilbehør til dit træ.

Nordmannsgran juletræet er det mest populære i Danmark. Her får du et juletræ, som er mere robust end de andre sorter af grantræer. Det er et træ, der holder på sin friskhed i længere tid, hvilket betyder at selve nålene på juletræet bliver på træet i længere tid. Nordmannsgran nålene er blanke i en flot mørkegrøn farve og bliver typisk mellem 2 – 3 cm lange. Du kan med fordel anvende en juletræsfod med vandbeholder, hvis du ønsker at holde dit træ frisk i længere tid, og at træet holder på sine smukke nåle i længere tid.

Rødgran juletræet er det traditionelle juletræ i Danmark. Denne sort af grantræer kendes bl.a. fra eventyret “Grantræet” af H.C. Andersen. Grantræs sorten er oprindeligt fra det nordlige skandinavien. Denne sort af juletræ er kendetegnet med sine mere opadgående grenkranse og et mere rankt udseende. Nålene på dette grantræ er også grønne, så det er ikke derfor at Rødgran kaldes Rødgran. Navnet kommer af træets bark, der har en rødbrun farve på de unge træer og skud. En af grundene til at denne juletræssort ikke er helt så populær som Nordmannsgran, er fordi den hurtigere taber sine nåle.

Hvordan passer jeg bedst på mit juletræ i potte?

Først og fremmest er det vigtigt at du lader juletræet, forblive i den potte som den er kommet i. Det skyldes at rødderne helst ikke skal forstyrres, da det vil kunne påvirke træets levetid og mulighederne for at genplante træet til foråret. Hvis du evt. ønsker at potten ser anderledes ud vil vi anbefale at du blot placerer potten, som træet kom i, nede i den nye potte du har fundet.

Efter modtagelsen af dit juletræ fra os, bør du placere dit juletræ et forholdsvist køligt sted. Det er vigtigt at undgå at placere juletræet tæt på en radiator eller lignende varmeelementer. Radiator og lignende vil nemlig udtørre træet hurtigere, og det betyder at dit juletræ hurtigere vil tabe alle sine nåle.

Ved køb af et juletræ i potte vil vi klart anbefale at du vander dit træ. Træet skal helst vandes regelmæssigt, men det er vigtigt at du ikke overvander det. Ved overvanding kan du nemlig risikere at rødderne vil rådne, og dermed eliminere muligheden for at genplante dit juletræ, samt at træet vil tabe sine nåle. Den måde du vurderer, hvorledes om træet mangler vand er blot ved at mærke efter om jorden er fugtig. Ganske simpelt.

Hvordan genplanter jeg mit juletræ i potte bedst?

Det er altid en fornøjelse at kunne have sit helt eget juletræ stående i haven og dermed kunne følge det gennem årets gang. Men hvad er egentlig den bedste måde at genplante sit træ på? Og hvad bør man overveje i forbindelse med en genplantning? Det vil vi gennemgå nu.

Først og fremmest skal du overveje, hvor du placerer dit juletræ i potte henne i haven. Som tidligere nævnt så foretrækker træet nemlig køligere områder. Derfor er det fordelagtigt at gå efter et sted i haven, hvor træet kan være nogenlunde skygget af for solen om sommeren, og hvor jorden er mere fugtig. Ellers risikerer du nemlig på samme måde at træet udtørrer.

Derudover er det vigtigt at du ikke går i gang med at genplante træet for tidligt. Juletræet er nemlig forholdsvis følsomt, hvilket betyder at den frosne jord ikke er fordelagtigt, hvis du ønsker at genplante dit træ med succes. Vent derfor gerne til at det bliver forår, hvor jorden er fugtig. Nogle af de typiske gode måneder er marts eller april.

Et lille ekstra tip på vejen – du kan med fordel drage nytte af organisk gødning til dit juletræ. Det kunne eksempelvis være hønsemøg. Det kan være med til at styrke og give træet et løft.

Kvaliteten på vores juletræer

Vores juletræer er af den højeste kvalitet. Du får altså prima-sorteret juletræer hos Jule3et.dk, hvilket betyder at alle træerne vurderes på både facon, farve og tæthed inden at de leveres til dig som kunde.

For at et juletræ kan kategoriseres som et prima sorteret juletræ skal det opfylde følgende krav:

  • Farve – her afgøres det, hvorledes træet har en frisk, sund og ensartet farve. Farven skal være den som er karakteristisk for dens sort.
  • Form – vurderes på, hvorvidt træets bredde er mindre end højden, som den skal være, og om selve træet er større end halvdelen af dens højde.
  • Tæthed – træets tæthed bedømmes på om selve grenkransene er jævnt fordelt på selve træet. Derudover vurderes der på om træet har et tilstrækkeligt antal internodie grene, der har til formål at sikre træets tæthed.
  • Stammen – Her vurderes der på om træet har en lige stamme, som er placeret i midten af træet.
  • Topskud – For træets topskud gælder det at skuddet skal være lige og have en rimelig længde.
  • Symmetri – Vurderingen af hvorledes træets symmetri opfyldes sker ved at der analyseres på om træets stamme er lige, i midten og om grenkransene er jævnt fordelt hele vejen rundt om træets stamme.

Tjeklisten er lang, men vi gennemgår den så du får den højeste kvalitet af juletræer – hver gang.

Vores priser på juletræer

Vi har juletræer til priser fra alt mellem 299 kr. til og med 3.599 kr., hvor et af de afgørende elementer for prisen selvfølgelig er størrelsen på træet. Når du bestiller et af vores juletræer, hvad end om det er et stort eller et lille juletræ, så får du gratis levering i hele Danmark.

Hos Jule3et går vi meget op i at du er tilfreds med dit juletræ. Det betyder at vi hellere end gerne står til rådighed til at tage imod specielle ønsker til juletræet. Hvis du mod alle forventninger skulle være utilfreds med det juletræ som du har modtaget fra os, så tilbyder vi dig gerne et helt nyt juletræ eller pengene tilbage.

Ved køb af et juletræ online hos Jule3et får du prisgaranti på dit juletræ og diverse andre produkter som vi udbyder. Det betyder at hvis du finder et produkt billige end, hvad vi har her på Jule3et.dk så går vi 10% under den pris du har fundet andetsteds.

Vi tilbyder afhentning af juletræ

Når julen er ovre, hvad gør man så med juletræet? Det står tit og fylder længe i diverse hjem. Det er ikke sikkert at man lige har haft tid til at få juletræet smidt ud, eller genplantet det, ovenpå de mange familiearrangementer i forbindelse med julen, samt julefrokoster. Derfor tilbyder vi at hente juletræet efter brug.

Hvis du vælger et af vores juletræer i potte, så tilbyder vi også at hente det efter brug. Hertil sørger vi for at genplante og passe juletræet til gavn for miljøet. Genplantning af juletræet sker til foråret, hvor jorden er perfekt til træet.

Vores afhentning af juletræer koster 199 kr. inkl. moms.  Vores afhentning af juletræer sker som udgangspunkt 28/12 og 04/01. Det er dog muligt at arrangere en specifik dag, hvor det passer dig bedst. Her vil du blot skulle kontakte os, og så finder vi en løsning sammen.

Bemærk at vi kun tilbyder afhentning i postnummer 0-3000. 

Online juletræssalg med levering

Bestil dit juletræ allerede i dag fra Jule3et.dk og få gratis levering på dit juletræ. Vi hjælper dig også gerne med at opsætte dit juletræ helt gratis. Med vores service behøver du faktisk ikke andet end at nyde det smukke juletræ, og ja selvfølgelig at pynte juletræet, men det vil man jo også helst gerne selv gøre sammen med sin familie.

Hvis du har spørgsmål til et af vores juletræer, juletræsfod, et andet tilbehørsprodukt eller din ordre, så kontakt os endelig. Vi står klar til at besvare din forespørgsel hurtigst muligt.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon: 31 61 81 51 eller sende os en mail på kontakt@jule3et.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig.