Vilkår og handelsbetingelser

 1. Køb hos jule3et.dk
  Der er ikke indgået en bindende købsaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Jule3et.dk. Udlevering af Juletræ mod kvittering, kræver at kunden påviser korrekte personoplysninger.
 1. Pris
  Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris. Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.
  Der tages forbehold for:
  • Valutaændringer
  • Force majeure
  • Leveringssvigt
  • Afgiftsændringer
  • Udsolgte varer og trykfejl
 2. Levering
  Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Jule3et.dk’s grossister og underleverandører.
 3. Betaling
  Du kan bestille og betale online via:

Dankort
Visa Dankort
Visa Udland
MasterCard Danmark
MasterCard Udland
Quickpay

Betales der med betalingskort er du endvidere altid sikret mod misbrug og du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Beløbet hæves først på din konto den dag, hvor du modtager din vare.

Ydermere kan der betales kontant eller MobilePay ved afhentning.

 1. Reklamationer – webshop
  Hvis der mod forventning skulle være en fejl eller en mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få repareret eller ombyttet varen.
  Ønsker du at returnere varen pga. reklamation eller fejllevering, bedes du udfylde og medsende returseddel sammen med din vare. Varer der returneres pr. efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af Jule3et.dk med mindre der foreligger en aftale herom.
  Efter købelovens regler ydes der 24 måneders reklamationsret. Dog er reklamationsretten begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
  Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
  Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 14 dage anses reklamationen altid for værende rettidig.
 2. Fortrydelsesret
  Ved køb over internettet har du i de fleste tilfælde ret til at fortryde dit køb. Køb over internettet er det, man kalder fjernsalg, og der har du i modsætning til et almindeligt køb i en butik ret til at fortryde købet op til fjorten dage efter, du har modtaget varen. Det gælder for alle varegrupper på Jule3et.dk’s internetbutik undtagen varer, der er specielt fremstillet til dig, samt planter, da denne varegruppe ikke tåler unødig transport og opbevaring.
  Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres skal være forsvarligt indpakket.
  Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost eller stykgods. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er kommet helt frem. Yderligere giver det dig mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
  Desuden tages produkter med begrænset holdbarhed, eksempelvis planter, juletræer, ikke retur.
 3. Leveringsbetingelser
  Såfremt der ikke er nogen personer på leveringsadressen hensættes varen. Når der er sket hensættelse anses varen som overdraget til kunden. Der leveres kun i udvalgte postnumre, se mere under ”Her levere vi”. Leveringstidspunkt på valgt leveringsdato: mandag og onsdag Gældende fra kl: 10:00 – 21:00 og søndag fra kl: 10:00-16:00 der leveres alt efter hvordan bilen pakkes. Der kan altså ikke garanteres et leveringstidspunkt på dagen. Der vil blive ringet 30min. Før ankomst og der vil blive taget billede af hus nr. Som dokumentation for at jule3et.dk har været på adressen. Der kvitteres ved modtagelsen for juletræet er købt som beset og modtaget af kunden, med mindre andet er aftalt inden.
  Ved levering med tilladelse til at sætte juletræet udendørs, er indforstået med dette sker på eget ansvar. Bekræftelse af at juletræer købes som beset og kan ikke ombyttes efter levering, ved afhentning på stadepladserne skal træet byttes eller returneres indenfor 24 timer. Afhentning af juletræ skal ske senest d. 22. december, samme år som købet er foretaget.
 4. Ejendomsret
  Jule3et.dk forbeholder sig fuld ejendomsret med de dertilhørende rettigheder over varen indtil endelig betaling er sket.
 5. Transportskader
  Transportskader skal omgående anmeldes til fragtmanden eller jule3et.dk. Er det på forhånd aftalt med transportøren, at varen må stilles uden kvittering, er Jule3et.dk uden risiko, hvis varen skulle forsvinde eller være beskadiget.
 6. Force majeure
  Skulle leveringen være forhindret helt eller delvist pga. force majeure, fritager det Jule3et.dk for ethvert ansvar. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig, borgerkrig, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben, mangel på drivmidler, naturkatastrofer eller andre ydre omstændigheder som påvirker levering.
 7. Rådgivningsansvar
  Jule3et.dks bistand til køber eller købers rådgiver er alene at betragte som retningsgivende og uden ansvar for Jule3et.dk.
 8. Produktansvar
  For skade på person eller ting, der er følge af mangler eller fejl ved leverede produkter, hæfter Jule3et.dk kun i det omfang, ansvaret i henhold til ufravigelig lovning pålægges Jule3et.dk.
  Jule3et.dk påtager sig dog i intet tilfælde ansvar for driftstab, tidstab, avancetab eller andet indirekte tab.
 9. Produkter
  Jule3et.dk udvikler løbende produkterne for at være på forkant med udviklingen. Derfor tages forbehold for ændring af modeller, sortiment, farver og priser, som er i vores kataloger og på vores hjemmeside.
 10. Sikkerhed
  Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. Jule3et.dk behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven.
 11. Værneting
  Købs- og leveringsbetingelser for Jule3et.dk.dk er underkastet dansk ret og enhver tvist mellem køberen og Jule3et.dk.dk, i anledning af køberens køb af varer fra jule3et.dk, skal afgøres ved retten i København.
 12. Personoplysninger
  Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på Jule3et.dk.com og Jule3et.dk.dk, behandles af Jule3et.dk ApS og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og information om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mail-adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring inden for de interesseområder, du via din tilmelding har givet samtykke til. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte kundeservice, og dine oplysninger vil herefter blive slettet.
Du kan jf. persondataloven få fuld indsigt i dine oplysninger ved skriftlig henvendelse til:
Jule3et.dk – adresse

 1. Varer med begrænset holdbarhed
  Vi fører flere varer med begrænset holdbarhed, herunder organiske produkter. Disse produkter har en begrænset holdbarhed og derfor må det tilregnes at kvaliteten af produktet over tid vil forringes. For at få den bedst mulige holdbarhed ud af dit organiske produkt henviser vi dig til vores kundeservice, som vil guide om vedligeholdelse af disse produkter.
 2. Annullering af ordre
  I det tilfælde at en ordre skal annulleres bedes du underrette os øjeblikkeligt. Hvis produktet er afsendt, påfalder transport omkostninger ved returnering kunden.