Rødgran juletræ

Juletræ – Rødgran


“Et rødgran juletræ er et rigtigt juletræ”

Mange fravælger dog rødgran, da det drysser mere end andre juletræer. Vælger du en fod med plads til vand, kan du dog sagtens få lang tids glæde af rødgrannens karakteristiske duft og flotte mørke nåle.

Køb rødgran hos os og få:

★ Første-sortering & fuld tilfredshed
★ Gratis levering i hele DK
★ Prisgaranti

Læs mere nedenfor. 

Ryd
Varenummer (SKU): Rødgran. Varekategori: . Tag: .
Beskrivelse

Rødgran (Picea Abies)

Om typen: Rødgran er et klassisk dansk juletræ der indtil få generationer siden var det mest udbredte juletræ i Danmarks. I historien om “Peters Jul” fra 1886, er det eksempelvis et rødgran der pryder bogens forside. Rødgran dufter kraftigt, er mindre miljøbelastende end nordmannsgran og er billigere da det er meget hårdført og vokser hurtigere.

Kvalitet: Alle vores juletræer er førstesorterings prima juletræer. Det er din garanti for et super flot og symetrisk juletræ. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, har vi tilfredshedgaranti. Det vil sige fuld tilfredshed eller vi returnerer/ ombytter gratis!

Valg af størrelse: Når vi måler træerne er det fra bunden af stammen, til der hvor man typisk vil sætte en stjerne. Husk at der skal være afsat plads til stjernen, der fylder ca. 25cm, og at foden løfter træet med ca 5cm.

Valg af fod: Hos jule3et.dk sælger vi to slags juletræsfødder. Almindelige trækryds og fødder med plads til vand. Til rødgran juletræer anbefaler vi altid en vandfod, da de ellers drysser meget. Et juletræ på et par meter kan “drikke” op mod et par liter om dagen.

Levering: Levering af juletræer er altid gratis hos Jule3et.dk. Bestiller du inden kl. 22:00 kan vi levere dagen efter på hele Sjælland, eller to dage efter på fyn og Jylland. Du vælger selv den ønskede leveringsdato når du bestiller. Du vælger selv om leveringen skal være mellem kl. 09-16 eller kl. 17-22.

Fun fact: En forskergruppe fra universitetet i Umeå, Sverige, har fundet en rødgran der viser sig at være verdens ældste træ. Træet kunne dateres 9500 år tilbage i tiden.

Du kan læse en uddybende artikel om rødgran hos wikipedia.