Økologiske juletræer

Juletræ – Økologisk Nordmannsgran


Værn om miljøet og køb et statskontrolleret økologisk juletræ! Vores økologiske juletræer er af typen nordmannsgran, der er de mest almindelig juletræer i Danmark. Populariteten skyldes blandt andet at træet har en god holdbarhed og fælder mindre end eksempelvis rødgran. Køb hos os og få:

★ Statskontrolleret økologisk juletræ
★ Gratis levering i hele DK
★ Prisgaranti

Læs mere nedenfor. 

Ryd
Varenummer (SKU): large. Varekategori: . Tags: , , , .
Beskrivelse

Økologisk nordmannsgran (Abies nordmanniana)

Om typen: Nordmannsgran er det mest populære juletræ i Danmark. Det skyldes blandt andet træets gode holdbarhed. Vores statsautoriserede økologiske juletræer er dyrket uden brug af kunstig gødning og med minimal miljøbelastning.

Kvalitet: Inden vi vælger et juletræ gennemgår vi det grundigt for at sikre den højest mulige kvalitet. Dog kan der være enkelte mindre skønhedsfejl, da de økologiske principper sætter visse begrænsninger i forhold til dyrkningen. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, har vi tilfredshedgaranti. Det vil sige fuld tilfredshed eller vi returnerer/ ombytter gratis!

Valg af størrelse: Når vi måler træerne er det fra bunden af stammen, til der hvor man typisk vil sætte en stjerne. Husk at der skal være afsat plads til stjernen, der fylder ca. 25cm, og at foden løfter træet med ca 5cm.

Valg af fod: Hos jule3et.dk sælger vi to slags juletræsfødder. Almindelige trækryds og fødder med plads til vand. Skal dit nordmannsgran stå indenfor i mere end en uge eller skal du have levende lys på, anbefaler vi altid en vandfod. Et juletræ på et par meter kan “drikke” op mod et par liter om dagen.

Levering: Levering af juletræer er altid gratis hos Jule3et.dk. Bestiller du inden kl. 22:00 kan vi levere dagen efter på hele Sjælland, eller to dage efter på fyn og Jylland. Du vælger selv den ønskede leveringsdato når du bestiller. Du vælger selv om leveringen skal være mellem kl. 09-16 eller kl. 17-22.
NB. Vi er først leveringsdygtige i økologiske juletræer fra 28. november. Du kan dog allerede forudbestille nu.

Fun fact: “Et nordmannsgran er ca 10 år om at vokse sig to meter højt, og har på det tidspunkt ca. 2 millioner nåle”

Du kan læse en uddybende artikel om nordmannsgran hos wikipedia.